Stande

STANDE

Oversigten over stande opdateres løbende.

Støt vores standholdere, uden dem kunne NitriCon ikke afholdes.

Ønsker du at have en stand på NitriCon 2023, kontakt os på mail: nitricon@nitrilon.dk

Listen er sidst opdateret d. 26/1-23.

ToysNLoot NitriCon rollespil dungeons&dragons magicthegathering warhammer

Toys’n’Loot er Haderslevs Nørdhule, og sønderjyllands største “local game store” – et bredt udvalg af spil af alle typer samt samler- og actionfigurer fra især Star Wars og Marvel gør Toys’n’Loot til et samlingspunkt for nørder og samlere af alle typer. Hvis du mangler en Dungeons & Dragons bog, det nyeste Magic-sæt eller endnu en æske Warhammer at male – så er det hos Toys’n’Loot, du finder det.

Toys’N’Loot hjemmeside

Bayristias beskytter Jannick Bay Christensen fantasy rollespil
Forfatter Jannick Bay Christensen, med debut fantasybogen Bayristias Beskytter.
En stand med en magisk stemning, og engagerede cosplay værter. Kig forbi standen til en hyggelig snak, og køb et signeret eksemplar af bogen, en af de flotte plakater eller en lysende univers kugle.
Jeg har ligeledes mit kæmpe 3D puslespil med på 1,6 x 1,2 m. Kom og prøv udfordringen, sæt hurtigste tid, og vind min bog.

 

Bayristias Beskytter på Facebook

Impostrum Art rollespil fantasyVelkommen til Impostrum!

Jeg stræber efter at skabe pyntegenstande og kostumedele, der får dig til at leve i fantasien!

Kig forbi og se dragetrofæer, tryllestave og magiske genstande fra alle verdensdele!

 

Impostrum Art på Facebook

Sune Sloth Lysets Hersker Fantasy rollespil NitriConSune Sloth er sci-fi og fantasyforfatter.

Dyk ned i mørke verdner, fyldt med helte, ondskab, og halsbrækkende prøvelser.

SuneSloth.dk

UniGram buer rollespil fantasySkal du med på Ork jagt?
UniGram leverer til dagligt buen til hele Europa. Men på Nitricon hjælper vi dig igennem en spændende jagt på Orker, onde Kentaurer eller en mægtig Hydra. Aktiviteten er for alle dog vil de allermindste skulle have lidt hjælp fra mor eller far. Vi håber at se en masse af jer til en spændende jagt

UniGram.dk

Anori-chan tegninger manga fantasy rollespilMit navn er Michelle – også kendt som Anori-chan online – og jeg har tegnet lige siden at jeg har kunnet holde en blyant.

Min stil er stærkt inspireret af at jeg for 20 år siden fik stukket et japansk tegneseriehæfte i hånden, og jeg så mig aldrig tilbage. Foruden inspirationen fra manga, er jeg også storelsker af alt fantasy, hvilket ses i de mange elverpiger og havfruer der dukker op på papiret når jeg sidder og tegner.

Til hverdag har jeg siden 2018 arbejdet ved forskellige forlag, hvor min primære opgaver har været af grafisk natur, bl.a. at kreere bogomslag men også tilrettelæggelse og opsætning af bøgernes indmad.

Anori-chan på Instagram

Lars Machmüller fantasy forfatter rollespilLars Machmüller er indie forfatter. Hans serier blander fantasy og spil-elementer på en måde der virker naturlig for enhver rollespils- og computerfan.

Find paperbacks og hardcovers samt postkort, der vil pynte på hylderne derhjemme.

Lars Machmüllers hjemmeside

SLuRK Live rollespil LARP fantasy NitriConSønderborg Live udendørs Rollespils Klub(SLuRK) har påtaget sig den hæderlige og episke quest at tilbyde live rollespil i fantasy genren i Sønderborg kommune til børn og unge. Vi har dog folk i alle aldre, der kommer til vores scenarier, så det er aldrig for sent at være med skulle man være fra en lidt ældre generation.

Vi har scenarier planlagt i alle måneder her i år, og hvis man skulle have interesse, er man mere end velkommen til at komme forbi og høre mere, så fortæller vi gerne!

S.L.u.R.K hjemmeside

Kosmorama6100 Fantasy rollespil NitriConKosmorama er en 4 sals biograf i Haderslev med plads til næsten 400 gæster.

Her får du den fantastiske biografoplevelse i luksusstole, der kan tilpasses i ryg- og fodstøtte med brede armlæn og kopholder.

Du kan se de nyeste premiere film med Dolby Atmos på laserprojektorer.

På standen til NitriCon kan du købe nye og gamle filmplakater til en rigtig god pris.

Gæster på NitriCon kan med indgangsbilletten opnå rabat på billet og popcorn menu til Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves i Kosmorama d. 1. april.

Kosmoramas hjemmeside

Grandma's Gaming Goodies dice rollespil terninger fantasy NitriConVi er en lille familie dreven terning forretning. Der laver custommade håndlavede terninger.

Vi har begge spillet meget forskelligt rollespil igennem tiden. Og begge har over 25 års erfaring indenfor området.

Grandma’s Gaming Goodies på Facebook

Grandma’s Gaming Goodies på Instagram

Mjødladen mjød rollespil fantasy NitriConIntet i HELE verden er så lækkert som mjød. Det skulle da lige være: Frugtmjød!

Mjødladen pakker bilen med kirsebær, æbler, skovbær… når vi skal på Nørdfestival i Haderslev!

Alle er velkomne forbi vor stand – vi er som altid klar til en snak og en smagsprøve eller 5.

Mjødladens hjemmeside

Scroll to Top