West Coast Wargames

Figurspillere i Haderslev og omegn!

Vi starter en ny figurspilsturnering op i Esbjerg 22 – 23 juni. Der kommer til at være 40k, AOS, Horus Heresy og Star Wars Legion på programmet. 2 dage, 5 spil, lækkert mad – og alt hvad der ellers hører sig til!

Da i år bliver første gang vi holder turneringen, og vi derfor ikke når at have helt færdige terrænsæt – så vi har vi heller ikke noget malekrav (som ellers ved de fleste turneringer). Med andre ord er det en fed mulighed for at opleve turneringsscenen, hvis man ikke har haft muligheden før (det tager sgu lang tid at male en hær!).

Derudover – vi vil rigtigt gerne gøre en indsats for at styrke figurspilsmiljøet i Syd og Sønderjylland (sammenlignet med Århus/Odense, så kunne vi sagtens have flere tilbud), så hvis nogen af jer ikke føler i har erfaring nok til at tage med til en turnering – så sig til!

Vi gør for det første rigtigt meget ud af sportsmanship for at det bliver en fed oplevelse for alle, men giver også gerne en hånd med den praktiske op til og under eventet.

Tag fat i os, enten på facebookgruppen eller til mig direkte: Kristoffer Madsen (jeg er let at finde under eventet på facebook)

Facebook link: https://www.facebook.com/groups/275217715609502