Rollespil som nybegynder

Rollespil, eller TTRPG (Table Top RolePlaying Games) går ud på at en person, er DM/GM (Dungeon/Game master) og styrer spillets historie, verden og dens indbyggere og de andre er karaktere i samme verden, men styrer kun deres egen karakter (Som man selv har lavet eller har fået udleveret af DM/GM)

Du skal ikke bruge meget for at kunne spille. Du skal bruge et sæt rollespils terninger, noget at skrive på, og med. Resten foregår i hovedet, også kaldet the “Theater of the mind”. Dette gælder de fleste systemer.

De fleste af vores medlemmer har flere sæt terninger, så hvis du spørger kan du sikkert låne at sæt hvis du har brug for det.

Som DM har du brug for mere forberedelse og redskaber for at komme i gang. Det er forskelligt hvad du skal bruge fra system til system for at styre din campaign, men her bruger vi Dungeons&Dragons som eksempel.

Alt kan klares online hvis det er det du har lyst til, ved brug af tjenester som Roll20, Tabletop simulator og mange flere. Der er også flere hjemmesider du kan bruge for at finde informationer. D&D Beyond er den officielle D&D hjemmeside hvor du kan finde alt det du skal bruge for at køre dit D&D campaign. Så hvis man har en bærbar har man stort set alt det man skal bruge som DM/GM.