Nyhedsbrev Juni 2024

Vi fortsætter traditionen med Onsdagsrollespil! Denne måned er der forventet spil d. 12/6 og d. 26/6  ~ kl.18:00-22:00.

Kom med som spiller, eller forsøg dig som DM ganske uforpligtende!
Tag gerne en ven med, der er intet krav om medlemskab de første par spil!


Foreningen har samlet i alt 11 frivillige som vil stå vagt til Kløften Festival i år.
Det har gjort at vi kunne søge om del af overskuddet i år, som vi håber på kan være med til at dække indkøb til foreningen så som telte, bannere, bøger, maling, flyers, møbler, og en masse andet som medlemmer kan få gavn af.
Tusinde tak til alle jer som gør en kæmpe indsats for foreningen!


Sommerfesten er lige om hjørnet!
Vi mødes ved Irokeserhytten på adressen: “Havvejen 70, 6100 Haderslev” kl. 14 og frem. Der serveres helstegt pattegris med tilbehør, og der er planlagt brætspilshygge, one-shots, havespil og meget andet. Foreningen supplerer med alkoholfrie drikkevarer. Ønsker man selv alkohol, skal man selv medbringe.

Der opfordres også til selv at tage diverse spil med hvis man gerne vil prøve at introducere andre medlemmer til netop dit ynglingsspil!

Der er overnatningsmuligheder til natteravnene, så husk for overnatningsudstyr til jer selv for, hvis man overvejer at overnatte.

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig sommerfest!


Foreningen går en rute til Ren Natur 2024!
Ruten strækker sig mellem Hammelev og ind til Haderslev bygrænse ved Ribe Landevej. Hvis du er interesseret i at gå med, så skriv inde på – kanalen, eller meld dig direkte på eventet inde på Discord!

Der skal bruges min. 8 frivillige i alt, ruten er ca. 6km, og vil blive gået en dag i perioden 5/9-20/9 2024. I alt forventes det at tage mellem 3-4 timer.
Tilmeldingsfrist er d. 1/9-2024

Foreningen bliver også belønnet for indsatsen, hvilket vi kan bruge på flere foreningsaktiviteter alle kan få glæde af!


Stafet for Livet

Til efteråret deltager Nitrilon som altid til Stafet for Livet d. 7/9-8/9! Deltag på holdet allerede nu, og kom med og gå nogle kilometer i en god sags tjeneste! Tilmeld dig på holdet her

Som altid, husk at holde øje på Facebook, på vores Officielle Discord, og på hjemmesiden EVENTS, om kommende aktiviteter, arrangementer, nye rollespilsgrupper og events!


De bedste hilsner,
Rollespilsforeningen Nitrilon