Nyhedsbrev Maj 2024

Der afholdes Onsdagsrollespil som normalt i Toys n’ Loot’s lokaler hver anden onsdag. Denne måned falder det d. 15. Maj og d. 29 Maj fra kl. 18:00 – 22:00.

Der er intet krav om fast deltagelse, og man kan altid være med hvis interessen er der. Som noget nyt er der også åbnet op for at man må tage venner med, som ikke er medlem af foreningen, hvis de har interesse for rollespil og gerne vil prøve det af et par gange!


Kom med og spil sammen med andre fra foreningen. Format og DM skifter jævnligt, så der er altid noget nyt.


Sommerfesten nærmer sig, så husk at melde jer til i god tid!

Vi har lejet Irokeserhytten i år, og festlighederne sker d. 8/6 fra kl. 14, hvor der også vil være overnatningsmuligheder for alle som skulle få brug for det.

Egenbetaling for deltagelse i år er på 100,- via mobilpay: 699242 senest d. 1 juni. Menuen bliver helstegt pattegris med flødekartofler, små kartofler med krydderi, salater, lyse kuvertbrød, og dertil smør til brødet.


Kløften festival er lige om hjørnet!

Der er stadig åbent for tilmelding lidt endnu, men ved udgangen af Maj vil der blive lukket for registrering. Kunne man have lyst til at hjælpe foreningen som frivillig til kløften festival, og sikre sig en garanteret 3-dages billet, kontakt da bestyrelsesmedlem Jens-Emil P. på Discorden i kanalen: “kløften-2024”.

Mindstealderen for tilmelding er 18 år.


Vi har fået tildelt rute til Ren Natur 2024!

Ruten vil strække sig mellem Hammelev og ind til Haderslev bygrænse. Vi leder allerede nu efter frivillige, som vil hjælpe os med at gå ruten og holde naturen i Haderslev ren!

Der skal bruges min. 8 frivillige i alt, ruten er ca. 6km, og vil blive gået en dag i perioden 5/9-20/9 2024. I alt forventes det at tage mellem 3-4 timer.

Tilmeldingsfrist er d. 1/9-2024

Foreningen bliver også belønnet for indsatsen, hvilket vi kan bruge på foreningsaktiviteter alle kan få glæde af!


Stafet for livet

Til efteråret deltager Nitrilon som altid til Stafet for Livet d. 7/9-8/9! Deltag på holdet allerede nu, og kom med og gå nogle kilometer i en god
sags tjeneste! Tilmeld dig på holdet her:

Som altid, husk at holde øje på Facebook, på vores Officielle Discord, og på hjemmesiden EVENTS, om kommende aktiviteter, arrangementer, nye rollespilsgrupper og events!


De bedste hilsner,
Rollespilsforeningen Nitrilon